De klas van juf Ellen en juf Annet onzeKlas
Welkom in groep 6

Groep 6 bestaat uit 30 gezellige, lieve en leuke kinderen en twee juffen.

Onze foto's
onzeKlas Opa en oma ochtend Op de laatste dag voor de kerstvakantie mogen alle opa's en oma's spelletjes komen spelen. onzeKlas Kerst Kerst in de klas 2017 onzeKlas Sinterklaas Het Sinterklaasfeest in groep 6, met hele mooie surprises en muzikale omlijsting. onzeKlas Rekenen Rekenen met breuken hoeft niet alleen uit het boek, maar kan ook op een andere manier. onzeKlas De binnenvaart Donderdag ochtend kwam de vader van ChloƩ ons iets vertellen en laten zien over de binnenvaart. onzeKlas De marine De vader van Sjaak heeft vorige week verteld over zijn werk bij de marine. onzeKlas Opa de Kapitein We werken met taal met het thema Zeebenen. De opa van Anne is kapitein geweest op een groot schip. Hij heeft hier vandaag veel over verteld en laten zien. onzeKlas Voetbaltoernooi In de herfstvakantie vond het jaarlijkse voetbaltoernooi van Meppel Aktief plaats. We hadden zowel een jongens als een meisjes team. Ze hebben dapper gestreden. onzeKlas Voorlezen Tijdens de Kinderboekenweek mochten Cas en Anne-Elize voorlezen in groep 1 en 2. Daarna deden we met alle kinderen een verwerkingsopdracht. onzeKlas Rekenles Wat is een vierkante meter?