IKC

IKC Integraal Kind Centrum

Met ingang van het seizoen 2014-2015 biedt onze school naast de functie basisonderwijs ook de functies: Kinderdagverblijf, Buiten Schoolse Opvang (BSO) en we bieden peuterarrangementen.

Voordeel voor de ouders: U brengt uw kind 's ochtends naar het IKC en u weet dat het die dag op een veilige plaats voor schooltijd kan spelen, onderwijs krijgt en na schooltijd kan blijven spelen tot u uw kind weer komt ophalen.

Peuterarrangementen is een andere naam voor wat nu peuterspeelzaalwerk heet. Kinderen van 2½ tot 4 jaar kunnen hier gebruik van maken.

Kinderen die op het kinderdagverblijf zitten en kinderen die alleen voor de peuterarrangementen komen zijn hierbij van harte welkom.

Ook kunt u met uw vragen terecht bij de directeur, de heer Jan Schaper, via j.schaper@trefonderwijs.nl of via 0522-490461.

De TSO is vanaf schooljaar 2018-2019 vervallen i.v.m. het continurooster. De basisschoolkinderen gaan alle dagen van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Ze eten in het klaslokaal bij de eigen leerkracht.