Burgemeester Haitsmalaan 7

7948 AE, Nijeveen

0522 490461

cbsdewel@cbsdewel.nl

TSO

Tussenschoolse opvang

Overblijven op school is leuk!
Op school bestaat de mogelijkheid tot overblijven. De kinderen kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag overblijven. De organisatie van het overblijven of tussenschoolse opvang (TSO) is vanaf januari 2014 in beheer van school.

Het contact voor zowel het aanmelden als het afmelden van de TSO loopt via het mailadres tso@cbsdewel.nl. U kunt ook een bericht inspreken op de voicemail van 06-15267639.

Veel kinderen blijven tussen de middag over op school. Ze eten er hun boterham en spelen daarna met vriendjes en vriendinnetjes. De overblijfkrachten zijn verantwoordelijk voor de invulling van het overblijven. Zij houden een oogje in het zeil, zorgen ervoor dat iedereen ook werkelijk wat eet en drinkt en ze waken ervoor dat alles soepel en plezierig verloopt.

Overblijven is veel meer dan oppassen tussen de middag. Overblijven is hét moment om even lekker te ontladen en te ontspannen. De kinderen komen tot rust, maar worden ook geprikkeld tot creativiteit, beweging, spel en contacten. Elk kind mag dat op zijn eigen manier en naar eigen behoefte doen. Dat de eigen veiligheid en die van de andere overblijvers daarbij in de gaten wordt gehouden, spreekt voor zich.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Klaas Neutel (cbsdewel@cbsdewel.nl - 0522-490461).

Opgave TSO voor het nieuwe schooljaar kan door middel van het inschrijfformulier. Zie homepage Welkom - rechts onderin bij downloads. Als er geen wijzigingen zijn ten opzichte van vorig jaar, dan hoeft er niets door gegeven te worden. Zijn er wel wijzigingen dan is er het wijzigingsformulier. Ook is er een strippenkaart.

Voor vragen kunt u mailen met tso@cbsdewel.nl

Laatste nieuws
Koningsspelen De Koningsspelen 2018; het was een prachtige zonnige dag! Heerlijk weer om buite... Lees meer 20 april
Grote Rekendag Dinsdag 27 maart deden we met de hele school mee aan de Grote Rekendag. Het them... Lees meer 27 maart
Geef een (prenten)boek! Vandaag overhandigde wethouder Koos de Vos het boek Ronja de roversdochter aan g... Lees meer 21 februari
Valentijnsdag Samen met de kinderen hadden we een gezellige Valentijnsochtend! De leerkrac... Lees meer 14 februari
Schaakcompetitie We zijn weer begonnen met de jaarlijkse schaakcompetitie van onze school. De gro... Lees meer 02 februari
Kalender

23

apr

Peutergym

9.00 uur in het speellokaal.

Scala literatuur groep 5

Schrijversbezoek Anna Woltz


Scala literatuur groep 6

Schrijversbezoek Anna Woltz


Volleybalclinic

Tijdens de gymlessen

27

apr

Koningsdag/meivakantie

Vrije dag

30

apr

Meivakantie


01

mei

Meivakantie


02

mei

Meivakantie


03

mei

Meivakantie


04

mei

Meivakantie


07

mei

Meivakantie


08

mei

Meivakantie


09

mei

Meivakantie


Copyright CBS de Wel - 2018